>

Ontwikkeling en productie

Van idee naar smaakvol product in de winkel, een interessante reis.

 

Ontwikkeling

De ontwikkeling en productie van onze e-nummervrije spreads, tapas en vlees/visalternatieven vinden plaats in onze nieuwe fabriek in hartje Zeeland. Een provincie die van oudsher bekend staat om haar grote hart voor mooie voedselconcepten. Hoe ontstaat bij Foodvision Nederand een nieuw product eigenlijk? Een idee kan binnen ons team ontstaan of vanuit de klant. Vervolgens kiezen we samen met onze leveranciers een mix van natuurlijke, pure en waar mogelijk biologische ingrediënten en begint het ontwikkelproces. We gaan op zoek naar de juiste balans in consistentie, smaak, geur, kleur en houdbaarheid door te testen, testen en nog eens testen. We combineren de kracht van mens en technologie. Na het vaststellen van een receptuur voeren wij diverse analyses uit om de kwaliteit van het product te waarborgen. 

Meer informatie hierover vindt op de pagina ‘Kwaliteit en voedselveiligheid’. 

Productie en verpakken 

Na de ontwikkeling en uitgebreid testen, buigt een smaakpanel zich over de laatste details voordat een product opgenomen wordt in ons assortiment. Tijdens en na het productieproces voeren wij uiteraard weer diverse kwaliteitsmetingen uit. Maatvoering, volume, verpakking en etiket kunnen zowel standaard als op maat geleverd worden.

Meer informatie hierover vindt u op de pagina “Private label en maatwerk

Innovatie

De markt van voeding is continu in ontwikkeling. Dit sluit naadloos aan bij de behoeftes en verwachtingen van de consument. Wij van Foodvision Nederland dagen onszelf uit om op zoek te gaan naar alle mogelijkheden om onze producten te optimaliseren. Naast smaak is ook duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt in onze gedachten. Om de ecologische footprint verder te minimaliseren wordt bijvoorbeeld het energieverbruik scherp gemonitord en wordt het gros van de energie opgewekt door middel van zonnepanelen. Foodvision draagt bij aan een sociaal-maatschappelijk ondernemersklimaat met oog voor de planeet. In samenwerking met lokale partijen zoals zorginstelling ’s Heeren Loo worden sociale samenwerkingen geïnitieerd. 

Salades, spreads en sauzen

Ontwikkeling en productie

Private label en maatwerk

Meer informatie?

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op:

 

Foodvision Nederland BV
Livingstoneweg 44
4462 GL Goes